Disney Hotel!

Ik hoor het jullie denken, weer naar Disney 🙂 Ik weet zelf ook niet wat het is, maar het gaat gewoon nooit vervelen. Disney heeft nog steeds die magische aantrekkingskracht, en het feit dat je je gewoon terug kind kan voelen zal er ook wel iets mee te maken hebben. Deze keer konden we de aanbieding ook echt niet laten liggen. Mensen zeggen vaak dat Disney duur is, en in sommige opzichten is dat ook wel zo, maar als je zoals ons regelmatig naar acties zoekt, kom je er af en toe toch echt wel hele mooie tegen. Normaal trekken we altijd naar de goedkoopste Disney hotels zoals Santa Fé, maar deze keer stond hét grote Disney Hotel  in actie. Voor een goeie 200 euro de man, niet veel meer dan Santa Fé, (overnachting, toegang tot de beide disney-parken voor 2 dagen, VIP fast pass en buffet in het hotel t.w.v €65) konden we hier echt niet voor sukkelen. Het hotel ziet er gewoon fantastisch uit, en het buffet ’s avonds was om duimen en vingers bij af te likken. Gewoon te veel om op te noemen. Een leuk extraatje was dat de Disney figuren door het restaurant liepen en zeg nu zelf, wie zou dat niet leuk vinden 🙂 ? Het loont dus echt de moeite om de site af en toe in de gaten te houden en zo een leuke actie te scoren.

Een handige tip is om zeker niet in de vakantieperiodes en liefst nog buiten weekends te zoeken, al is dat natuurlijk niet altijd haalbaar. Een handige site die ik ook steeds raadpleeg is deze. Hier kan je de drukte doorheen het jaar raadplegen per dag.

 

____________________________

Disney again! I don’t know what it is, but it’s just never boring. Disney still has that magical appeal, and the fact that you just feel child again will also have something to do with it. This time we could NOT let the offer down. People often say that Disney is expensive, and in some ways it is, but if you’re looking for deals like us regularly, you’ll get pretty nice ones sometimes. Normally we always go to the cheapest Disney hotels like Santa Fe, but this time the big Disney Hotel was calling. For about 200 euros per person, not much more than Santa Fe, (one night, access to both disney parks for 2 days, VIP fast pass and buffet at the hotel with a value of €65) we really had to go . The hotel just looks fantastic, and the buffet in the evening was amazing. Just too much to mention. A nice addition was that the Disney characters walked through the restaurant and who wouldn’t like that 🙂? So it’s really worth checking out the site occasionally and score a great deal!

A handy tip is to not to search during holiday periods, and preferably after weekends, although that is not always possible. A handy site that I always use is this. Search for the Quiet days!

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s