First Tattoo!

Het zat al een tijdje in mijn hoofd. Een paar jaar dacht ik er al over. Uiteindelijk hakte ik de knoop in januari door. Die eerste tattoo zou er komen. Op internet zijn er honderden sites van tattooshops te vinden, maar aangezien ik vaak snel afknap op slechte sites, (en tattooshops hebben dat redelijk vaak) begon ik voornamelijk voorbeelden te zoeken op Instagram. Al snel vond ik een shop in Gent (Punctum) die kwa stijl perfect aanleunden bij wat ik zocht. Als dan ook nog eens bleek dat de commentaren en de site 🙂 goed waren, ging ik erop af. Een eerste afspraak werd gemaakt in februari om het ontwerp te bepalen. Mijn artist was Marabou_ttt. Dit ging redelijk vlot aangezien we beiden een kunstopleiding volgden en elkaar dus snel verstonden. Het was echter nog wachten tot 6 april om de tattoo ook daadwerkelijk te laten zetten. Anyway, hij is echt ontezettend nice geworden en ik weet nu al dat het niet bij deze ene gaat blijven. Een sleeve is in de maak! what do you think? 😉

 

Meer info op hun site of check de mannen hun instagram pagina!

– Marabou_ttt

Ariefasant

Blecktattoo

______________________________

It has been in my head for a while. For a couple of years I was thinking about it. Eventually i made the decision in January. That first tattoo would come. On the internet there are hundreds of tattooshops sites, but as I often skip bad sites, (and tattooshops have that quite often), I started to look for examples at Instagram. Soon I found a Ghent shop (Punctum) that perfectly matched my style to what I was looking for. When it turned out that the comments and the site were good, I went for it. A first appointment was made in February to determine the design. My artist was Marabou_ttt. This went pretty smoothly as we both followed an art education and soon understood each other. However, I still had to wait untill  April 6th to get my tattoo. Anyway, he has become really amazing and I already know I’ll have more tattoos in the future. A sleeve in the making! What do you think? 😉
 

More info on their site or check the men’s instagram page!
Marabou_ttt
Ariefasant
Blecktattoo


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s