Miami is always a good idea!

Miami, parelwitte stranden, palmbomen en een stralend zonnetje. Heerlijk! Het zou echter moeten wachten tot de volgende dag, aangezien we pas redelijk laat voet gezet hadden op Amerikaanse bodem. Na de nodige rompslomp op de luchthaven en het oppikken van onze huurauto, konden we na een reis van ongeveer 16 uur eindelijk onze eerste slaapplaats opzoeken. Hiervoor hadden we gekozen om via Airbnb een gastenkamertje te boeken in Miramar, even buiten Miami. Het bleek perfect in orde te zijn en meer dan goed genoeg om meteen wat bij te slapen.

Na een korte nacht, mede door de opgelopen jetlag, trokken we er meteen op uit. Miami was niet ver rijden en stond uiteraard op het programma. Ons eertse ontbijt was een snelle hap bij Starbucks, om daarna meteen door te gaan richting Miami Beach. Een ideale spot om te relaxen en wat toffe foto’s te nemen. ’s Middags zochten we toch iets meer de binnenstad op om in de omgeving van het bruisende Lincoln Road wat rond te kuieren met een litertje water in de hand, wat best nodig is in deze hitte. Nog even wat sushi kopen voor onderweg bij Publix was alleszins ook een goede zet.

De dag vloog voorbij, en ’s avonds trokken we naar McArthur Causeway, om de skyline van Miami te bewonderen. Er zullen waarschijnlijk verschillende plekken zijn om de stad vanop een afstandje te zien, maar voor ons voldeed dit prima. Een mooi einde van een toffe dag en meteen ook het einde van onze passage in Miami. Het blijft een roadtrip uiteraard. De volgende dag zouden we Florida’s Oostkust immers verlaten en in westelijke richting doorrijden om daar een befaamde airboat tour  bij Captain Jack’s te doen. Super!

Wordt vervolgd….

__________________________

Miami, white beaches, palm trees and a burning sun. fantastic! However, it had to wait until the next day, because we arrived rather late on American soil. After the necessary hassle at the airport and picking up our rental car, we were finally on our way to Miramar, our first place to sleep after a journey of aproximatly 16 hours. We had chosen to book a guest room via Airbnb. It turned out to be perfect and more than good enough to get our first night’s sleep.

After a short night, partly due to the jet lag, we left for the city immediately. Miami wasn’t too far away and was obviously on schedule. Our first breakfast was a quick bite at Starbucks, and then we headed straight to Miami Beach. An ideal spot to relax and take some cool pictures. In the afternoon we went too the area around the bustling Lincoln Road. We were happy to have a lot of water in our backpack, what a heat! In a local Publix we bought ourselves some fresh sushi to eat on the way.

The evening fell in a blink of an eye, so we went to McArthur Causeway to watch the Miami skyline. There will probably be several places to see the city from a distance, but for us this was fine enough. A nice end to an awesome day and immediately the end of our passage in Miami. It’s still a road trip of course. The next day, we would leave Florida’s East Coast and drive westward to do a famous airboat tour at Captain Jack’s. Super!

To be continued….

 


Een reactie op “Miami is always a good idea!

  1. Pingback: Everglades

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s