Ellis Gourmet Burger!

Voor velen zal dit geen onbekende naam zijn. Ellis Gourmet Burger is ondertussen een gevestigde waarde als het op burgerbars aankomt, met vestigingen in verschillende steden in België en Nederland. De zon en het warme weer bracht ons een dagje naar Gent, waar we eigenlijk langs wilden gaan bij Meme Gusta. We verloren de tijd echter wat uit het oog waardoor we wat laat toekwamen en de middagservice reeds afgelopen was. Uiteraard was het ’s avonds ook volledig volgeboekt. Jammer, maar een andere keer dan maar.

Gelukkig heeft Gent heel wat te bieden op culinair vlak, maar we kozen als alternatief dan toch maar voor Ellis. Hun burgers zijn altijd lekker en snel klaar! Onze keuze was ook snel gemaakt. Een burger met rundsvlees en een speciale Ellis saus en een burger met blue cheese en rode uienchutney. Hun verse frieten en koolsla die we als side dish namen waren uiteraard ook heerlijk. Voor wie Ellis nog niet kent is het een absolute aanrader. Check zeker hun site even, en wacht niet te lang met er even langs te gaan!

http://ellisgourmetburger.be/nl


For many, Ellis Gourmet Burger is a well known name. They established themselves as a really good burgerbar en city’s across Belgium and The Netherlands. The sun and the warm weather brought us to Ghent, where we actually wanted to go to Meme Gusta, a Belgian Restaurant. However, we lost track of time, making us  arrive too late for the afternoon service . Of course it was also fully booked in the evening. We’ll come back another time then.


Fortunately, Ghent has a lot to offer on a culinary level, but we chose Ellis as an alternative. Their burgers are always tasty! Our choice was made quickly. A burger with beef and a special Ellis sauce and a burger with blue cheese and red onion chutney. Their fresh fries and cold salad we took as a side dish were also delicious of course. For everyone who doesn’t know Ellis yet, be sure to visit one of their burger bars, you won’t be dissapointed.

More info on their site!


Http://ellisgourmetburger.be/nlGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s