On our way to Sarasota!

Previous post/Vervolg op Everglades!


We left the animal sanctuary rather quickly after this show. The ride we had ahead of us was a long one and we didn’t want to rush ourselves. In this southwestern corner of Florida, tourism is not yet really big, as we experienced on the first stop on our way to Sarasota. We hadn’t eaten anything since breakfast in Miramar and decided to exit the highway in Naples to by some food and drinks in the local Target (a supermarket chain in America).


After having drunk a coffee, we were looking for something nice to eat. But since we did this road trip in October and passed the Halloween section, we wandered off and bought ourselves some American candy beside our food and drinks. Oreo’s with pumpkin spice, red velvet and cinnamon flavor, MnM’s with peanut butter and candy corn flavor, Chips with Lime, Biscuits & Gravy taste and some velvet cupcakes for Shana’s birthday! Still nice to walk around this extraordinarily large Halloween department and buy snacks that you don’t find in Belgium.

We must have sounded like foreigners at the checkout and immediately experienced how friendly the people were here and were genuinely interested in what we had to tell. However, we had no time to stay here for a long time and we left again in northern direction.


Like all rides in America, the last 124 miles of today flew by while we enjoyed the beautiful scenery, the beautiful views, the Caloosahatchee River and a beautiful sunset. It was already dark when we arrived at the Hibiscus Suites in Sarasota. We got a room with a kitchenette on the ground floor where we could park our car in front of the door. This was our homebase for the next 2 days. After dropping our luggage we drove to the citycenter to explore the area and we returned to our room with some nice prospects for the comming day.

To be continued…

 


We verlieten het animal sanctuary na deze show redelijk snel. De rit die we nog voor de boeg hadden staan kwam eraan en deze wilden we op ons gemak kunnen afleggen. In deze Zuid-Westelijke uithoek van Florida is het toerisme nog niet echt groot te noemen, en dat ondervonden we in onze eerste stop op weg naar Sarasota. We hadden sinds het ontbijt in Miramar niet meer gegeten en besloten in Naples de highway even te verlaten om in de plaatselijke Target (een supermarktketen in Amerika) wat eten en drinken in te slaan.

Na eerst binnen een koffietje te hebben gedronken, konden we op zoek naar iets lekkers. Aangezien we in oktober deze roadtrip deden, en de afdeling met Halloween artikelen passeerden weken we af van ons oorspronkelijk doel en kwamen we naast wat eten en drinken ook met verschillende Amerikaanse snacks toe aan de kassa. Oreo’s met pumpkin spice, red velvet en cinnamon smaak, M&M’s met peanutbutter en candy corn smaak, Chips met limoen, biscuits & gravy (soort vol au vent) smaak en red velvet cupcakes voor Shana haar verjaardag! Toch leuk om even op deze uitzonderlijk grote afdeling rond te lopen en dingen te kopen die je in België niet vindt. Aan de kassa hadden we heel wat bekijks, en dit was niet door al die toffe snacks in onze winkelkar maar doordat we op één of andere manier toch als buitenlanders klonken 🙂 . We ondervonden meteen hoe vriendelijk de mensen hier waren en oprecht geïnteresseerd waren in wat we te vertellen hadden. Tijd om hier lang te blijven was er echter niet dus vertrokken we opnieuw met een voorraadje eten in Noordelijke richting.

Zoals alle ritten in Amerika gingen deze laatste 200 kilometer voor vandaag ook vlot vooruit. We genoten ondertussen van het mooie landschap, de prachtige vergezichten, de Caloosahatchee River en een mooie zonsondergang. Het was dan ook reeds donker toen we aankwamen in de Hibiscus Suites in Sarasota. We kregen een kamer met keukentje op het gelijkvloers waar we onze auto voor de deur konden parkeren. Dit was onze uitvalsbasis voor de komende 2 dagen. Na onze bagage te hebben gedropt reden we nog even richting centrum om de buurt te verkennen en keerden we met leuke vooruitzichten voor de volgende dag terug naar onze kamer.

Wordt vervolgd…

 


Een reactie op “On our way to Sarasota!

  1. Pingback: Sarasota!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s