4th place for Blanche at Eurovision!

Na een twijfelachtige prestatie van ‘onze’ Blanche in de eerste halve finale op dinsdag, was haar prestatie in deze finale van een véél beter niveau! Europa kan haar song ondertussen ook wel smaken, getuige haar rush naar de top in Europese hitlijsten en iTunes. Waar de vakjury haar maar matig beloonde, waren het de punten van het publiek thuis die ervoor zorgden dat Blanche ook hier naar een plaats in de top 5 schoot!

Met een 4de plaats kan België dus terugkijken op een meer dan geslaagde editie. En het moet gezegd, dat ze in tegenstelling tot een paar dagen geleden, veel zelfverzekerder en rustiger op het podium stond. Het was echter Portugal die dit jaar de verwachtingen inloste en de trofee voor een eerste keer mee naar Lissabon mocht nemen. Het is deze vriendelijke jongen zeer zeker gegund, al hadden we toch liever België 3 plaatsjes hoger zien staan :).

Haar betere versie is hieronder te bekijken!

Bron foto: MNM


2 reacties op ‘4th place for Blanche at Eurovision!

  1. Heerlijk dat songfestival! Ik vond jullie liedje ook erg mooi! Die van ons hadden het er niet zo goed vanaf gebracht, maar 15 punten van het publiek waardoor ze 11e waren, terwijl ze na de vakjury op 5 stonden. Ik vond de nummer 2 (Bulgarije) en 3 (Moldavië) ook erg goed. Portugeese liedje was wel erg goed, maar niet mijn ding.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s