5 van onze favoriete foodspots!

Het leek ons wel leuk om in een aparte blogpost 5 van onze favoriete foodspots in de Benelux op te lijsten. Stuk voor stuk zijn het plaatsen waar je heen kan voor een snelle en betaalbare hap.  Lees hieronder zeker verder!

SUMO

Misschien wel de plaats waar we het meest naartoe gaan! Sumo is een all you can eat sushi restaurantketen die in verschillende Nederlandse steden gevestigd zijn. We hebben het bij toeval ontdekt op een citytripje naar Amsterdam en we waren meteen verkocht! Het interieur is speels en voelt zeer japans aan door het typisch japanse uitzicht en rozenbomen die binnen staan. Na een mindere ervaring met een ander all you can eat sushi restaurant waren we wel wat op onze hoede, maar de sushi is supervers en superlekker. Je eet hier In 6 rondes, en per ronde mogen er  4 gerechtjes per persoon besteld worden. Lijkt weinig in het begin, maar het is altijd ruim voldoende! Buiten sushi zijn er natuurlijk ook warme bijgerechten te verkrijgen, die een leuke afwisseling geven naast de sushi. Meestal gaan wij naar de Sumo in Breda, maar op hun site kan je de andere vestigingen zeker ook terugvinden!

IMG_2372

http://restaurantsumo.com

La Cubanita

Van Japan naar Cuba! La Cubanita is ook een all you can eat restaurantketen doorheen Nederland, maar hier kan je uit verschillende tapas op de kaart kiezen. Vegetarische tapas, vistapas, vleestapas, je vindt het hier allemaal terug. In tegenstelling tot de Sumo bestel je hier 2 gerechtjes per ronde, maar zijn de rondes eigenlijk onbeperkt. De sfeer ademt Cuba en is extreem gezellig. Voor wie graag Tapas eet is dit een absolute must. Reserveren is wel wenselijk, want ze zijn meestal volboekt, en zeker in het weekend. Een toppertje!

https://www.lacubanita.nl/

Il Cardinale

Burgers, we love them! Het concept van Il Cardinale is er eentje om U tegen te zeggen. Hamburgers in een goddelijk kleedje en zo smaken ze ook! Vanaf moment één dat we hier binnen kwamen, voelden we ons thuis. Deze hippe bar zou lang niet misstaan in een wereldstad als Londen, en dat wil toch al wat zeggen! Alle burgers hebben een toepasselijke naam meegekregen en zijn om duimen en vingers bij af te likken. Wie op zoek is naar een hippe burgerbar met dat tikkeltje meer, zit bij deze heilige bende gegarandeerd op zijn plaats! Il Cardinale is gevestigd in Mechelen, net naast de Sint-Romboutstoren. In for some holy burgers?

http://www.ilcardinale.be/

De Steakfabriek

Is er eigenlijk iets beters dan een goed stuk vlees? Een toffe plaats om zeker langs te gaan als je in Eindhoven bent is De Steakfabriek. Hier kan je naast de klassieke steaks ook terecht voor rib-eye’s of tenderloin steaks, fajita’s en vis. Genoeg keuze. En al doet de naam van het restaurant anders vermoeden, ook vegetariërs kunnen hier wel iets naar hun smaak vinden. Binnen krijg je het gevoel, dat hadden wij toch alleszins, dat je ergens in Amerika belandt bent, en dat kunnen we alleen maar toejuichen. De Steakfabriek is een adresje om zeker te onthouden!

IMG_0498

IMG_0504

IMG_0567IMG_0573

http://www.desteakfabriek.nl/

Vapiano

Nog een leuk adresje in Eindhoven is Vapiano. Deze keten is trouwens ook doorheen Nederland (en Europa) te vinden en is altijd lekker. Bij aankomst krijg je een persoonlijk pasje dat wat lijkt op een bankkaart, maar dan zonder de chip. In het “restaurant” zelf kan je dan aanschuiven aan verschillende bars waar ze pasta, pizza, antipasti,… ter plaatse vers voor je bereiden. Je kan dus alles van begin tot einde volgen. Vervolgens scan je je pasje en komt de prijs van de bestelde gerechten hierop te staan. Die kan je dan bij het buitengaan gemakkelijk afrekenen. Vapiano is lekker, snel, vers en altijd betaalbaar. Het verdient zeker zijn plaats in deze lijst!

FullSizeRender

https://www.vapiano.com/en/home/


We vinden het altijd leuk om jullie adresjes te leren kennen, dus LET US KNOW! 😉

 

 

 

 

 

 


2 thoughts on “5 van onze favoriete foodspots!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s