Een sfeervol interieur met een Scandinavisch tintje!

Hoi allemaal!  Hoe leuk het ook is om erop uit te trekken en de wereld te verkennen, je hebt altijd een homebase nodig om terug thuis in te komen. Persoonlijk vinden wij een licht interieur zeer belangrijk en ons appartement met zijn grote ruiten leent zich daar perfect voor. Zeer bewust zijn de kleuren wit gebleven met veel hout en planten. Een licht Scandinavische toets dus. Een gezellige drukte om in te vertoeven. Hieronder lichten we enkele eyecatchers wat verder toe.

Hi everybody! How fun it is to explore the world, you always need a homebase to get back to. Personally we find a light interior very important and our apartment with its large windows lends itself perfectly for it. Very conscious, the colors have been kept white with lots of wood and plants. A slight Scandinavian touch that is. A cozy hustle to live in. Below are some of the eye-catchers we love the most!


IMG_20170522_101516_01

IMG_20170522_101603_01

Een lege muur opsmukken lukt zeer goed met metalen borden. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, en het is fijn om er uit te zoeken die goed bij elkaar passen. Onze borden komen bijna allemaal uit Covent Garden Market in Londen, op uitzondering van de Amerikaanse nummerplaten, die we vonden in Het Amerikaantje! Deze platen kosten gemiddeld zo rond de 5 tot 10 euro, afhankelijk van de grootte.


Filling an empty wall is easy to do with metal plates. You have them in different types and sizes, and it’s nice to look out for those that fit well together. We bought all of our plates at Covent Garden Market in London, except for the American license plates, which we found in ‘Het Amerikaantje’! These plates cost an average of around 5 to 10 euros, depending on the size.

IMG_20170522_101543_01

Planten brengen sfeer in huis, en hoe meer hoe beter volgens ons. Onze grootste plant (momenteel) komt uit de IKEA en koste echt niet veel. Uit onze mix van echte en kunstplanten is dit toch het pronkstuk. Je koopt hem relatief klein, maar hij groeit snel!


Plants bring a lot of atmosphere to your home, and the more the better we think. Our largest plant (currently) is from IKEA and really doesn’t cost much. From our mix of real and artificial plants this is still the showpiece. You buy him relatively small, but he’s growing fast!

DRACAENA MASSANGEANA – 7,99,-

IMG_20170522_101823_01_01

Wat we sowieso op ons lijstje hadden staan was een dierenhuid. Dit zorgt altijd voor een sfeervolle inrichting. Bij Woltex kan je alle soorten en maten vinden. We vinden onze mat zeer mooi en past perfect bij de tafel van Maison Du Monde met het ruwe houten blad en industriële zwarte poten. Een topcombinatie!


What we had on our wishlist was an animal skin. This always ensures a cozy feeling. At Woltex you can find all kinds and sizes. We find our piece very beautiful and it fits perfectly with Maison Du Monde’s table with the rough wooden sheet and industrial black legs. A top combination!

Woltex – Dierenhuid 180,-

Maison Du Monde Tafel Long Island – 129,-

Rieten poef Maison Du Monde – 34,99,-

IMG_20170522_101854_01

Veel van onze spullen komen van bij IKEA, en Als je goed zoekt kan je echt wel mooie dingen bij elkaar kopen. Deze diepe kader vonden we zelf zeer mooi en hierin komen mijn tekeningen zeer goed uit. Het bankje met de dierenhuid om op te zitten passen ook hier goed bij de witte industriële eettafel.


Many of our items come from IKEA, and if you search well, you can really buy beautiful things that fit together. We found this deep frame very beautiful, and my drawings fit well in it, a beautiful sight! The bench with the animal skin to sit on goes along well with the white industrial dining table.

Kader Ribba IKEA – 12,99,-

Skogsta Bankje IKEA – 39,99,-

Tejn schapenvacht IKEA – 9,99,-

Igloo tafel Maison Du Monde – 179,00,-

IMG_20170522_101946_01

Indien jullie in deze foto’s nog items zien waar jullie meer info over willen, vraag gerust!


If u guys want some more info about things you see in our pictures, feel free to ask!

 


17 thoughts on “Een sfeervol interieur met een Scandinavisch tintje!

   1. Ja hoor mag niet klagen over mijn interieur. En inderdaad stukje bij beetje kom je bij het doel wat je graag wilt behalen 😀

    Like

 1. Sfeervolle kamer! Ik vind het leuk om te zien hoe ikea met allerlei andere dingen gecombineerd wordt. Hier moeten we vooral beter opruimen om het echt mooi te hebben, maar dat is best lastig met 2 kleine kinderen merk ik.

  Liked by 1 persoon

 2. Ik krijg helemaal zin om lekker weg te kruipen in de bank met al die zachte huiden om me heen. Heel knus en die wereldbol onder de stolp vind ik ook heel erg gaaf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s