Disney Springs in Florida!

Vervolg op / Previous post Orlando, the place to be for themepark entousiasts!


Tot nu was onze reis al een aaneenschakeling van toffe momenten, maar hét moment waarop we al een hele tijd zaten te wachten kwam snel dichterbij. Omdat we op de Int. Drive in Orlando verbleven, waren we ook al veel in contact gekomen met Disneyworld, aangezien dit maar een paar minuten rijden is. Om nog een dag te overbruggen tot dan, besloten we Disney Springs te bezoeken.

In tegenstelling tot de Disney parken is Disney Springs gratis, en vindt je er allerlei toffe winkeltjes en restaurants, uiteraard bijna allemaal in thema van Disney, op enkele uitzonderingen na. Het is super om door de grote Disney winkels te lopen, maar niet makkelijk om niet alles mee naar huis te nemen. Disney merchandise is namelijk redelijk verslavend en echt iedereen verliest zichzelf in zulke shops. We besloten om nu niks mee te nemen (niet makkelijk!) en te wachten tot de volgende 3 dagen. Er zouden nog genoeg momenten en Disneywinkeltjes op ons pad komen.

IMG_7808IMG_7807IMG_7805

Het was zoals altijd weer  goed warm en een frisse koude thee van Starbucks was een aangename verfrissing. Iets verderop moesten we ook stoppen aan Sprinkles. Het werkt net zoals een bankautomaat maar i.p.v. geld komt er hier een super lekkere cupcake uit de muur! Disney Springs is leuk, maar wij hadden het op een halve dag wel gezien. Het was veel te warm geworden en we spendeerden de rest van de dag aan het zwembad in het hotel. De eerste en enige keer deze reis.

IMG_7906

De volgende dag waren we vroeg wakker, en vertrokken we richting ons Disney Hotel. We hadden gekozen voor de goedkoopste optie en verbleven in het All Star Movie Resort. Onze kamer was gelukkig al klaar zodat we onze bagage niet in de auto moesten laten staan. De parking is wel beveiligd maar je weet maar nooit. Nadat we onze kamer en Magic Bands kregen, waren we helemaal klaar om richting The Magic Kingdom te vertrekken. Een leuke tip: vraag aan de incheckbalie altijd naar een Disney badge omdat ze deze niet altijd spontaan uitdelen. Je krijgt ze voor verschillende gelegenheden zoals verloving, verjaardag, 1st visit, … zeker doen!

IMG_20161018_092323

Uitzicht vanuit onze kamer/ view from our room

We dropten snel onze bagage en stonden niet veel later op het perron waar onze shuttle bus ons zou oppikken richting het park! Het kon nu echt beginnen!

Wordt vervolgd…

 


Until now, our trip was already a combination of fun moments, but the moment we were waiting for came closer quick. Because we slept in a hotel on the Int. Drive in Orlando, we had also come into contact with Disneyworld, as this is only a few minutes away. To pass another day until then, we decided to visit Disney Springs.

Unlike the Disney parks, Disney Springs has free entrance. You’ll find all sorts of cool shops and restaurants here, of course, almost all in Disney theme. It’s great to walk through the big Disney stores, but it’s not easy to try and buy nothing to take home with you. Disney merchandise is quite addictive and almost everyone loses himself in these stores. We decided to buy nothing now (not easy!) and wait for the next 3 days. There would be enough Disney stores to come on our way. 

It was a hot day again and a fresh cold tea from Starbucks was a pleasant refreshment. A little further we had to stop at Sprinkles. It works just like an ATM but instead of money, you get  a super nice cupcake out off the wall! Disney Springs is fun, but we had seen it in half a day. It was getting too hot and we spent the rest of the day at the pool in the hotel. The first and only time this trip.

The next day we woke up early and left for our Disney Hotel. We had chosen the cheapest option and stayed at the All Star Movie Resort. Our room was already available so we didn’t have to leave our luggage in the car. The parking is secured but you never know. After we got our room and Magic Bands, we were all set to leave for The Magic Kingdom. A nice tip: Always ask a Disney badge (or two) at the check-in desk, because they don’t always spontaneously give them. You get them for different occasions such as engagement, birthday, 1st visit, … be sure tos ask for it!

We quickly dropped our luggage in our room and found ourselves waiting for the shuttle bus on the platform in front of the hotel afterwards. We were ready to go to the park now!

To be continued…


One thought on “Disney Springs in Florida!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s