#1 Hoe gaat het nog met… Miette Dierckx

Hoi iedereen! Zoals we op Facebook reeds even aangekondigd hebben, starten we met een nieuw rubriekje op onze blog. Hiervoor zijn we op zoek gegaan naar mensen die in de spotlight staan of gestaan hebben, en ons hun medewerking gegeven hebben voor het beantwoorden van enkele vraagjes. Het was dus even afwachten tot we genoeg materiaal hadden om op jullie los te laten.

Vanaf vandaag kan je hier elke donderdag een nieuw interview lezen. Miette Dierckx mag alvast de spits afbijten! Veel plezier! 


Dag Miette, we kennen jou vooral van het VTM-programma “Mijn Pop-up Restaurant” waar je samen met Willem de immens populaire pop-up Jalapeño Loco uitbaatte. Hoe kijk je hier op terug?

I|k vond mijn deelname super leuk (vermoeiend uiteraard) maar heb er toch van genoten. Ik was er ook van overtuigd dat ik er bij de eerste eliminatie ging uitliggen. Dus ik was altijd heel blij als ik mee kon naar de volgende ronde (;

Screenshot_20170720-095843_01

Jullie haalden uiteindelijk de finale. Wat was je leukste ervaring tijdens het programma?

M|ijn leukste ervaring was om zoveel mensen te leren kennen, bijvoorbeeld het koppel Jan en Nele van Mémé Gusta. Ik had hun oprecht héel graag! Daarnaast ook ons team van super leuke mensen mogen leiden, en vooral leren hoe dit te doen vond ik heel leuk. Daarnaast de steun van alle mensen rondom je (zelfs van de mensen die je niet kent) is echt heerlijk.

Screenshot_20170720-095853_01

Wat heb je in de tussentijd zoal gedaan?

I|k ben vooral opzoek geweest naar wat ik nu wilde doen. In augustus, na mijn pop-uprestaurant, ben ik afgestudeerd, dus dacht ik eerder daarmee iets te doen. Helaas miste ik de horeca te hard, dus ben ik daar maar terug in gaan werken, was ook lekker handig om veel te kunnen reizen (;  Bijgevolg wil ik dus super graag verder gaan in de horeca.

Screenshot_20170720-095808_01

Wat zijn je toekomstplannen?

M|ijn toekomstplannen zijn om een zomerbar te openen in augustus, ik kijk hier super hard naar uit! (Meer kan ik helaas nog niet vertellen)

Ondertussen heeft Miette op Facebook laten weten dat ze deze zomer de zomerbar Villa Loco opent. Een super vooruitzicht en zeker de moeite om verder op te volgen, aangezien de locatie nog ‘Top Secret’ is 🙂 Meer info via volgende link: https://www.facebook.com/villalocozomerbar/

Screenshot_20170720-095711_01

Wat was tot dusver je mooiste ervaring in het leven?

M|isschien is mijn pop-uprestaurant wel een van mijn mooiste ervaringen in het leven. Het heeft ook zoveel deuren geopend. Ik kan echt iets doen wat ik graag doe nu en dat had ik daarvoor nooit gedurfd en nu wel! Gewoon iets van mezelf oprichten.

Screenshot_20170720-095818_01

Heb je tot slot nog een woordje voor onze lezers?

M|ijn advies is gewoon, volg je dromen en ga er 100 % voor. Dan ben je al halfweg (cliché, I know) maar ik geloof er echt in!

Screenshot_20170720-095732_01

Nogmaals enorm bedankt voor je medewerking, Miette!

(Alle foto’s zijn eigendom van Miette zelf, en kan je terugvinden op haar instagrampagina!)

 


 

Stay tuned! Volgende week een nieuw interview. Met wie houden we nog even voor ons! 😉

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s