#6 Hoe gaat het nog met… Jessie Thijs (TVVV)

Alweer een week voorbij en dus is het weer tijd voor een nieuw interview! Deze keer is het de beurt aan Jessie Thijs, of beter bekend als Jess, van ‘The Voice van Vlaanderen’.


Dag Jessie, ‘The Voice van Vlaanderen’ ligt ondertussen al een tijdje achter ons, maar zal hoogstwaarschijnlijk nog wat nazinderen. Hoe kijk je hierop terug?

T|he Voice” was een heel dubbele ervaring voor mij. Langs de ene kant heb ik topmensen leren kennen en enorm veel kunnen bijleren. Langs de andere kant ben ik mijzelf daar ook heel hard tegengekomen en dat is niet altijd even plezant natuurlijk :D, maar ik zou het zo weer opnieuw doen!

Screenshot_20170824-231122_01


Fijn om te horen! Wat was je leukste ervaring eigenlijk tijdens het programma?

S|amenwerken met Bart Peeters en Jeroen Swinnen. Twee fantastische muzikanten en mensen, ik voelde me bij hun direct thuis. Dankzij hen heb ik ook mijn vriend, en destijds battlepartner Nick, leren kennen. Wij zijn nog steeds gelukkig samen en dat is een leuk extraatje dat ik niet had zien aankomen wanneer ik besloot mee te doen met “The Voice”.
Alle mensen uit Team Bart liggen me nog steeds nauw aan het hart, echt een warm team zonder jaloezie of te zware competitie; gewoon allemaal heel lieve getalenteerde mensen die allemaal iets speciaal in zich hebben.
Screenshot_20170824-231052_01

Leuk om te horen dat je hier vriendschap én de liefde aan hebt overgehouden. Wat heb je in de tussentijd zoal gedaan?

Z|oals ik al eerder zei ben ik mijzelf heel erg tegengekomen tijdens “The Voice”. Ik liep toen een beetje tegen een muur en besefte dat ik wel een beetje sterker in mijn schoenen mocht staan. Ik heb dan samen met Nick een stekje gezocht en heb me omringd met de juiste mensen en ben aan een opleiding Zang en Songwriting gestart aan de pop en rock school in Hasselt.
Supertoffe richting, maar ook niet de juiste match voor mij. Muziek maken moet plezant blijven en ik voelde teveel druk om te presteren dus ben ik daar gestopt. 
Ik heb wat aan mijn zelfvertrouwen en conditie gewerkt en start volgend schooljaar aan een aantal nieuwe uitdagingen.

Muziek is heel belangrijk voor je, maar wat doe je graag in het leven naast bezig zijn met muziek?

I|k ben diep van binnen een wereldverbeteraar en volg echt graag het nieuws, politiek en de kleine dingen die er veranderen in mijn omgeving. Ik kook ook heel graag en heb sinds een tijd een echte “healthy food obsession”, al kan ik even blij (of zelfs nog meer blij) worden van een hamburger en frietjes, pizza of sushi,… (Ik eet dus graag :D) Ik denk er ook aan om een blog of een vlog te starten. Schrijven, foto’s, video’s en eigenlijk alles wat met Media te maken heeft interesseert me enorm. Mijn katten Whisky en Pixel (eigenlijk Nick zijn kat) maken me ook echt gelukkig, al zeggen mijn vrienden dat ik moet oppassen dat ik geen crazy cat lady word. 😀 Ik wil ook graag de wereld zien dus nieuwe tips over plaatsen die ik kan bezoeken zijn altijd welkom! 😀

Screenshot_20170824-231034_01

Screenshot_20170824-231044_01


Wat zijn je toekomstplannen?

I|k hoop binnenkort een EP ( een mini album) uit te brengen met eigen werk, maar ik geef mijzelf de tijd zodat ik er zeker klaar voor ben en er volop van kan genieten.
Daarnaast probeer ik mijn weg wat te banen in het medialandschap en ben ik op zoek naar een toffe job of studie die daarbij aansluit. Ik heb een aantal opties, maar moet de knoop nog doorhakken.

Wat is je mooiste ervaring in het leven?

I|k heb heel wat mooie ervaringen en denk (en hoop ook) dat er nog heel veel mooie ervaringen op me wachten, maar ik geniet er vooral van mijzelf te ontdekken. Daarnaast kan ik gelukkig worden van kleine dingen zoals bijvoorbeeld de zon die in onze steeg  schijnt,  een licht windje bij het lopen en gezellig iets eten of drinken met vrienden.

Tot slot. Nog een woordje voor onze lezers?

V|olg je passie, wees jezelf en een les die ik zelf onlangs heb ontdekt: “Wees niet te streng voor jezelf en trek je niet te veel aan van wat anderen over je denken. Niet iedereen zal je fantastisch vinden of het altijd met je eens zijn en dat is helemaal oké zolang je blijft openstaan voor elkaars meningen en ervaringen!”
Screenshot_20170824-231020_01
Bedankt voor je tijd, Jessie! Wij wensen je nog veel succes in je verdere carrière!
Wil je op de hoogte blijven van Jessie’s activiteiten? Volg haar dan via haar Facebook-pagina!
– De foto’s zijn genomen door “Nictures” –
 
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s