#7 Hoe gaat het nog met… Birger Allary

Hoi allemaal, interview nummer 7 ondertussen! Vandaag is Birger Allary, beter bekend als deel van het winnende duo Tjop’s uit “Mijn Pop-up Restaurant 2017” aan het woord! Lees zeker verder!


 

Dag Birger, zoals ik al zei kent het grote publiek je uiteraard als winnaar van het immens populaire programma “Mijn pop up restaurant”. Hoe kijk je hierop terug?

A|ls een super ervaring. Het was wat als een “grapje” begonnen, maar we zijn er meteen 400% ingevlogen. Het waren maanden vol werkdruk, stress, maar ongelofelijk veel plezier, kameraadschap, enorm leerzaam… Ik zou het iedereen aanraden. 
Screenshot_20170831-103411_02

 Screenshot_20170831-103011_01_01


Wat was jullie leukste ervaring tijdens het programma?

O|nze tweedaagse in London met Sergio schoot er zeker als een van de hoogtepunten tussenuit, we bezochten samen Sketch, een topzaak in London, precies Tommorowland in een gebouw, en dat samen met een topchef als Sergio, een onvergetelijk punt in ons leven…

 


Wat hebben jullie in de tussentijd zoal gedaan?

E|igenlijk hebben we amper stilgezeten. Amper verlof genomen, we deden al een enorm aantal caterings, demo’s en workshops. De finalisten van vorig jaar hadden ons gewaarschuwd voor het zwarte gat nadien, maar daar hebben we nog niet veel van gemerkt, integendeel, het blijft razend druk. Er zijn weken dat we bijna dagelijks wel ergens een feestje moeten verzorgen. We zijn ook bezig onze gin op een goeie manier op de markt te brengen, die komt nu hopelijk heel binnenkort uit. 

 Screenshot_20170831-103119_01


Wat was tot dusver jullie grootste succes?

O|ns “grootste” festival tot nu toe was Rockvillage, de vip camping naast Rock Werchter, daar hebben we echt van genoten. Maar gewoon al alle contacten die we hebben gelegd, alle kansen die nu op ons afkomen, da’s 1 groot succesverhaal tot nu toe. 

 Screenshot_20170831-103114_01


Wat zijn jullie toekomstplannen?

V|erder werken zoals we bezig zijn, maar dan nog beter, nog drukker… Nee, serieus, onze foodtruck die we regelmatig huren nog wat meer uitwerken, alles op een hoger niveau tillen. We kijken ook zeer rustig uit naar een pand waar we allebei content mee zijn en dan komt er misschien wel een al dan niet tijdelijk restaurant.
Screenshot_20170831-103035_01

Wat doen jullie graag in je vrije tijd?

I|k ga in de weinige vrije tijd die we hebben wel graag eens lopen, of eens heel goed eten. De werkknop staat echter bijna altijd aan, ook als ik ga eten, dan wil ik weten wat er precies gebruikt wordt, hoe alles gemaakt wordt, hoe ik het kan vertalen naar ons concept… 

Wat is jullie mooiste ervaring in het leven?

O|nze gezamelijk mooiste ervaring vond ik onze allereerste bbq wedstrijd. We stonden daar als groentjes tussen de Europese top en scoorden enorm goed. We kwamen beiden uit een moeilijke periode, we hadden die wedstrijd gedaan als uitlaatklep en “gewoon eens tussendoor” en door daar zo goed te scoren bleek het de start van een enorm mooi verhaal, wat uiteindelijk ook Tjop’s is geworden en nu ons leven helemaal overhoop heeft gegooid. 
 Screenshot_20170831-103102_01

Tot slot. Nog een woordje voor onze lezers?

P|robeer zoveel als mogelijk je dromen achterna te gaan. Zeg niet dat iets onmogelijk is, maar spring recht het avontuur in en laat je gaan… Een heel mooie spreuk van “Loesje”: Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten zoveel meer te beleven valt…
Screenshot_20170831-103050_01Screenshot_20170831-103404_01

Bedankt Birger voor je medewerking, en nog veel succes met het succesduo Tjop’s!

(Alle foto’s zijn eigendom van Tjop’s zelf)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s