#8 Hoe gaat het nog met… Nasrien Cnops

Vandaag interviewen we Nasrien Cnops, bij het grote publiek beter bekend als ex-sidekick van Peter Van De Veire bij radiozender MNM. Hoe het nu met haar gaat en wat ze ondertussen allemaal gedaan heeft, komen we vandaag te weten!

Screenshot_20170922-162756_01

Zoals we reeds vermeld hebben, kent men je uiteraard nog van bij radiozender MNM als onder andere sidekick van Peter Van de Veire. Hoe kijk je hierop terug?

Ik kijk er vooral op terug als een heel leerrijke periode. Het was een enorme rollercoaster op alle vlakken, maar ik probeer alleen de positieve ervaringen ervan te onthouden. Ik ben er als jong meisje meteen ingesmeten en dan leer je het natuurlijk allemaal op de harde manier. Ik ben er zeker van dat die ervaring me mee heeft kunnen vormen als mens. Alles heeft zijn negatieve en positieve kanten, maar al bij al is dit een mooie periode in mijn leven geweest.  
Screenshot_20170922-162853_01

Wat was je leukste ervaring tijdens deze periode?

Ik denk de kleine dingen eigenlijk. De leuke reacties van de luisteraars, kleine mopjes op de werkvloer en de voldoening als je iets tot een goed einde hebt gebracht. Ik heb heel veel mensen ontmoet in die periode en veel van die mensen hoor ik tot op de dag van vandaag nog. Meedoen aan het zangprogramma ‘Stars For Life’ voor het goede doel zal me ook altijd bijblijven. Dat was heel intens maar ook heel hartverwarmend. 

Wat heb je in de tussentijd zoal gedaan?

Allerlei dingen. Ik heb nog even op een andere radiozender gewerkt, heb nog een diploma als massagetherapeute behaald, en ben nu eentje voor dierenartsassistente aan het doen. Ik heb veel gezongen in bandjes en dat doe ik nu nog. Ik werk met veel plezier voor een dierenarts en ik combineer dat met mediawerk voor de zender FOX en de persgroep. Ondertussen heb ik ook een boek geschreven en dat zal vanaf midden september te koop zijn. 
Screenshot_20170922-162814_01
Ik ben er zeker van dat de ervaring bij MNM me mee heeft kunnen vormen als mens.

Wat was tot dusver je grootste succes?

 Als je dat zo wil noemen: ja waarschijnlijk wel. Gelukkig ben ik niet de persoon die mij blind staar op ‘succes’. Ik wil gewoon doen wat ik graag doe en dat doe ik ook. 

Wat zijn je toekomstplannen?Wat was tot dusver je grootste succes?

Uiteraard wil ik weer meewerken aan grote projecten. Er zijn nog een paar dingen op mijn bucketlist die ik wil afvinken: ik zou graag een stemmetje inspreken van een tekenfilm, ik wil meezingen in een musical, zou graag eens in een jury zitten en zou dolgraag een reisprogramma maken. Ideeën zat, nu alleen nog mensen zoeken die me er bij willen helpen om ze te verwezenlijken.

Screenshot_20170922-162720_01

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In de weinige vrije tijd die ik heb, sport ik veel, ben ik veel bezig met mijn kleine dierentuin thuis en ga ik weg met vrienden. Dat laatste kan ik absoluut niet laten. 

Wat is je mooiste ervaring in het leven?Tot slot. Nog een woordje voor onze lezers?

Het leven zelf. Ik ben de kleine dingen heel erg gaan appreciëren. Het is toch fantastisch als je ’s ochtends opstaat en de vogeltjes hoort fluiten. Je drinkt een koffie, neemt een lekker warme douche en vertrekt naar je werk dat voor jou zelfs geen werk is maar eerder een hobby. Heerlijk toch? 
Screenshot_20170922-162751_01

Tot slot. Nog een woordje voor onze lezers?

Volg altijd je dromen. Jaag ze gewoon na, want zonder dromen is het leven maar saai. 
bedankt voor dit interview, Nasrien! Alvast veel succes gewenst met de lancering van jouw boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s