Vakantie Florida 2017

Eindelijk! na lang aftellen is het weer zover! Florida here we come! Dit jaar geen roadtrip, maar een verblijf in Orlando van 2 weken.

Vliegen met TuiFly

O|nze vliegtickets hebben we eind vorig jaar, in december, reeds vastgelegd. Het was niet echt het plan om opnieuw naar Florida te gaan, maar per toeval botsten we op een héle goede deal die we niet konden laten liggen. Voor +/- 600 € heen en terug naar Amerika, voor ons beiden! Bijna niet te geloven. We vliegen met TuiFly, dit is onze eerste keer met deze maatschappij. De heenreis is op 3 oktober rechtstreeks vanuit Brussel naar Orlando Sanford (de tweede luchthaven van Orlando). Terugvliegen doen we op 17 oktober, dit keer wel met een tussenstop in Miami. Toch wel veel aangenamer dan vorig jaar, lees hier.

Overnachten in een villa!

D|e maanden na het boeken van onze vliegtickets, hebben we alles even laten rusten en zijn we eigenlijk niet echt meer bezig geweest met het plannen van onze reis. Pas in juni zijn we uiteindelijk wel naar hotels beginnen zoeken, maar omdat deze vaak nogal duur uitvielen, begonnen we onze pijlen meer te richten op het huren van een huis. Na verschillende blogs van anderen te lezen viel ons oog toevallig op een post waarin stond dat dreamvacation.nl huizen verhuurt in de Disney area. De goede comments en de redelijk goede prijs, hebben ons niet al te lang doen twijfelen. Ons verblijf voor 2 weken was geregeld!

Onze plannen!

V|orig jaar hadden we een strak tijdschema, omdat we telkens op bepaalde dagen in een ander deel van Florida moesten zijn. Dit jaar konden we alles dus veel relaxter aanpakken en wel zien wat er op ons afkwam. Al stonden er uiteraard wel redelijk wat dagen Disney World op het programma. Vooraf hadden we al wat gekeken naar goede deals op de Disney site zelf, maar al bij al bleef dit een zeer dure bedoening. Gelukkig kijken we regelmatig naar vlogs op youtube, en het was hier dat we in aanraking kwamen met AttractionTicketsDirect. Voor de prijs van 7 dagen konden we 14 dagen naar Disney World, voor 375 € per persoon, een goede 26 € per dag dus! Dit bleek een schot in de roos, want inbegrepen bij de tickets zat ook nog de Memory Maker van Disney, ter waarde van 200 €. Een echte aanrader dus! Alle foto’s die in Disney genomen worden door de professionele fotografen komen dus in je account te staan, en kan je nadien gewoon downloaden. Verder zou het verkennen van Orlando en wat natuur opsnuiven ook zeker aan bod komen. Enkel leuke vooruitzichten!

Foto’s van de reis volgen in volgende blogs! Dus stay tuned!

Wordt vervolgd…


Een reactie op “Vakantie Florida 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s