Disney World memories dankzij fotofabriek.nl

Onlangs werden wij door fotofabriek.nl gecontacteerd om hun leuke fotoboeken uit te testen. Het toeval wil dat we er zelf over nadachten om onze mooiste herinneringen van onze Disney World trip te bundelen en uiteraard leek dit ons de ideale gelegenheid! lees zeker verder.

 


Fotofabriek.nl

Fotofabriek doet eigenlijk véél meer dan enkel fotoboeken drukken, en heeft bijgevolg dus veel meer in de aanbieding. Van wanddecoratie, over kalenders en agenda’s, tot fotoboeken en meer, je kan er bij hun allemaal voor terecht. Neem zeker eens een kijkje op hun site!

A4 hardcover fotoboek

We mochten uit hun ruim assortiment aan de slag met het a4 hardcover boek van 24 pagina’s. En hoewel 24 pagina’s veel lijkt staat dit toch zeer snel vol. Al ligt dit natuurlijk ook aan de hoeveelheid foto’s die je ter beschikking hebt, wat bij ons teveel om op te noemen is 🙂

Het boek zelf is van zeer goede kwaliteit, en door de harde kaft krijgt het meteen een professionele uitstraling. De pagina’s zelf zijn ook dik genoeg, en hebben een lichte glans die de foto’s perfect doet uitkomen. Hier hadden wij op voorhand wat schrik voor, omdat drukwerk in sommige gevallen toch nogal kan tegenvallen, maar bij fotofabriek is dit zeker niet het geval! alle lof hiervoor!

voor meer info over de fotoboeken kan je terecht op volgende link.

Gebruiksvriendelijke site

De site zelf is een genot om naar te kijken en mee te werken. Persoonlijk vinden wij het maken van online fotoboeken een lastige bezigheid, maar de editor van fotofabriek is zo gebruiksvriendelijk, dat we op 1,2,3 ons boek hadden samengesteld. De opzet is heel duidelijk en er zijn genoeg tools om er een mooi boek van te maken. Zo kan je tekst toevoegen, de foto’s filters geven, verschillende lay-outs kiezen, …

We vernamen dat de site recent nog vernieuwd werd, en hoewel we niet kunnen vergelijken met de oude site, zien we wel dat deze versie echt mee is met zijn tijd. top!

Snelle afhandeling en bezorging

Wat alles nog leuker maakt is de correcte opvolging en snelle bezorging. Want laten we er niet onnozel over doen, de dag van vandaag vinden we het allemaal vanzelfsprekend dat we iets online bestellen en het daarna zo snel mogelijk in huis hebben. Ook fotofabriek.nl is hier erg sterk in en lang moesten we niet op het boek wachten. Na bevestiging van betaling krijg je een handige track and trace code om zo je pakketje op te volgen. Alles bijeen was dit een zeer fijne ervaring en kunnen we fotofabriek.nl alleen maar aanbevelen!

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s