Verwenmomentje voor pups: Hupple!

-ad-

Sinds 1 januari zijn wij de baasjes van een Frans Bulldogje, Nala. Onze nu bijna 10 weken oude pup is nogal een moeilijk etertje en heel kieskeurig hierin. We zijn stilaan aan het veranderen van voeding en zo zijn we dus ook enkele merken en smaken aan het testen, om zo te weten te komen wat zij het liefst heeft.

Via Instagram kwamen we in contact met het merk Hupple. Zij hebben een ruime keuze aan dierenvoeding, waaronder ook een groot assortiment voor puppy’s! Ideaal voor Nala dus, want Hupple heeft ons een heel leuk puppypakketje opgestuurd!

Het pakket bestond uit 3 doosjes met verschillende smaken ‘treats’. Hier is Nala enorm dol op! Het zijn de smaken ‘Softy Love’, ‘Puppy starter’ en ‘Puppy trainer’. Ideaal dus om Nala te belonen als ze een nieuw trucje geleerd heeft! Het zijn doosjes van 200 gram, goed gevuld dus!

Ook heeft Nala een soort ‘pepermolen’ ontvangen, waarin snoepjes zitten. ‘Pep’Up’ in de smaak ‘beef’, om alles goed af te kruiden ;). Het viel meteen in de smaak en is zeker aan te raden voor pups die nogal moeilijke eters zijn.

In de box zaten ook drie petwipes met de geur aloë vera, héél handig om de puppy na een wandeling in het bos snel even schoon te maken, reinigende oor-en oogdoekjes en 2 dental care doekjes. Dit vinden wij persoonlijk heel handig voor ons bulldogje, zij hebben namelijk snel last van ‘vuile’ oortjes (vol zand e.d.) en lopende oogjes. Met deze doekjes is al het overbodige snel weggeveegd!

En last but not least, een handig speeltje waar Nala toch even zoet mee is. Een balletje waar je brokjes of snoepjes insteekt en die er door te spelen af en toe uitvallen. Zo krijgt ze al spelende wijze toch ook wat voeding binnen!

We willen graag Hupple bedanken voor de lekkere en leuke producten die we hebben ontvangen voor onze pup!

Voor meer info: De site van Hupple !

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s